Katának

 2009.11.30. 20:27

Dear Lisa Jones,
I am writting with regard to your advertisement. To begin with I read about the activities of the Portman Environment Agency in a newspeaper/on the internet and I am interested(érdekel engem) in it.(attól függően miben volt ez a hírdetés. Ha nem volt megadva a tankönyvedben, akkor válassz, hol olvastál a hírdetésről: újságban vagy interneten.)
I look for(keresek) a job in summer and I would like to travel around the world(szeretnék utazgatni a világban).  Nowdays people can hear lot of things about the effects of the environment pollution(a környezetszennyezés hatásairól manapság sokat hall az ember).  For me the protection of our planet is very important and i love the all animals on the Earth. (számomra a bolygónk védelme nagyon fontos és az állatokat is szeretem)
I need more information about the job. I would like to work in Brazil to save the rainforests and the endangered species.  Is it one of the 30 countries?(szeretnék Braziliába utazni, hogy megmentsem az esőerdőket és a veszélyeztetett állatokat. Ez része annak a 30 országnak?)
What the volunteers have to do working with the agancies? (mit kell csinálniuk az önkénteseknek a szervezetekkel dolgozva?)In addition I would like to know how long is the training? Finally good to know in Hungary the school starts in September so i have just 2 free months in summer.
I am waiting for your answer.
Yours faithfully,
Katalin Cinka

A bejegyzés trackback címe:

https://csviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr71564761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása