Most

 2008.12.24. 03:57

Őszintén? A faszom kivan. Ma, Magyarországon, 2008-ban, már lassan 2009-ben ilyet nem lehet. Most 24-e van, szenteste, 3 óra 48 perc, hajnal.

Aztán este mehetek dolgozni, egészen 25.-e estig, akkor lerohanok hugihoz, ahol összejön a család, és karácsonyozunk. Aztán utána vissza Pestre, és újra meló. Dolgozom végig a karácsonyt, 27.-ét, 29-ét, a 26. születésnapom, aztán szilvesztert is, elsején estig, hogy a társam kipihizhesse a szilveszteri bulit. Nekem a szilveszter majd 10 alkoholmentes sört jelent majd, meg 3 gyerekpezsgőt. Ez lesz az utolsó ilyen szilveszterem, meg ünnepem is. Én azért elég egy konzervatív keresztény felfogású ember vagyok, mélységesen szíven üt, hogy egy CÉG elveszi tőlem a legszentebb ünnepem, ráadásul fillérekért.

Nos, most hamarosan lefekszem, elzúzok aludni, felkelek, aztán meló. Csodálatos.

Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://csviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr36839448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása